Vores kunder er udstyret med en kuffert fuld af cloud-baserede løsninger.
Og det er ikke alt vi kan tilbyde.

WEB
Vi hjælper vores kunder at både udvikle og vedligeholde hjemmesider. Vi arbejder primørt med CMS værktøj WordPress, der er en af verdens mest brugte værktøjer for web publicering. Vi tager os også af driften af hjemmesiden, hvilket betyder at du kun har en kontaktperson for alle din virksomheds behov for eres hjemmeside.
E-POST
Vi har arbejdet med løsninger for e-post i de seneste 20 år. E-post er det vigtigste kommunikationsværktøj for mange virksomheder, dengang og i dag. Vi hjælper virksomheder at administrere deres e-post og vi styrer også driften af den. Derfor kan virksomheden altid stole på at e-posten virker og få svar på spørgsmål om deres e-post håndtering, hvilket kan være vanskeligt at få fra traditionel webhosting.
INFORMATIONSHÅNDTERING
Vi hjælper vores kunder at dele information, filer og dokument inden virksomheden. I dag er det ikke nok at information skal tilgås via en PC/Mac, men bør også være tilgængelige på tablets og smartphones. Det stiller også nye krav til sikkerhed, hvem der kan få adgang til oplysningerne, og hvor det er gemt. Vi kan tilbyde vores kunder løsninger hvor du har et øje på hvor du gemmer deres information og hvem der kan få adgang til hvad.
APPLIKATIONER
Vi leverer også service for mere generelle applikationer som regnskabssystemer, CRM-systemer og lignende i vores datacenter. Vi arbejder også med udvikling af mere kundespecifikke applikationer til web, PC/Mac, tablets og smart phones.

Våra kunder kommer från olika branscher där den gemensamma nämnaren är att man vill lägga ut driften av dom flesta IT tjänsterna till en partner man litar på. Våra kunder vill känna en trygghet i att deras information hanteras säkert.

Human Brothers jobbar med utveckling och hosting av IT-tjänster för små och medelstora företag. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla säkra och kostnadseffektiva lösningar inom webb, e-post, informationshantering och applikationsutveckling för webb och andra typer av enheter.

Namn

Telefonnummer

E-mail

Beskedinfo@humanbrothers.com
support@humanbrothers.com
sales@humanbrothers.com


Sverige: 08 519 708 70
USA: +1 (415) 992 7590


Human.Brothers


Human Brothers AB
Skeppargränd 4a
193 30 Sigtuna
Sweden

Human Brothers LLC
530 Lytton Avenue, 2nd Floor
Palo Alto, CA 94301
USA


Söderbyv. 1 D
195 60 ARLANDASTAD
Vägbeskrivning

Kungsgatan 29, 4 tr.
SE-111 56 STOCKHOLM
Vägbeskrivning

Vesterbrogade 26
1620 COPENHAGEN
Vägbeskrivning

530 Lytton Avenue, 2nd Floor
Palo Alto, CA 94301
USA
Vägbeskrivning