IDENTITETS- & ACCESSHANTERING
Det är viktigt för företag att förstå vem som kan komma åt vad när det gäller applikationer och data. Det är också viktigt att kunna hantera identiteter, så att rätt personer har rätt behörigheter för att komma åt applikationer och data. Många företag har också behovet av att partners och kunder ska kunna få tillgång till vissa uppgifter. Vi kan erbjuda våra kunder lösningar där företaget känner till alla identiteter och vem som kan komma åt vad, även betrodda partners och kunder utanför företaget.
WEBBSIDA
Vi hjälper våra kunder att både utveckla och underhålla webbsidor. Vi jobbar primärt med CMS verktyget WordPress, som är ett av världens mest använda verktyg för webbpublicering. Vi sköter även driften av webbplatsen från ett tekniskt och hosting perspektiv, samt hjälper våra kunder med uppdatering av innehåll på webbsidan.
E-POST
Lösningar för e-post har vi jobbat med under dom senaste 35 åren. E-post är det viktigaste kommunikationsverktyget för många företag, då som nu. Human Brothers jobbar primärt med Microsoft Office 365, vilket är Microsofts molntjänst för e-post. Vi hjälper våra kunder att sätta upp och administrera systemet, så att dem kan jobba med lösningen på bästa förmåga.

 

Våra kunder kommer från olika branscher där den gemensamma nämnaren är att man vill lägga ut driften av dom flesta IT tjänsterna till en partner man litar på. Våra kunder vill känna en trygghet i att deras information hanteras säkert.

 

Human Brothers är din guide i att tillhandahålla och managera de bästa molnbaserade lösningarna för ditt företag. Med 35 års erfarenhet inom IT vet vi vikten av en säker och tillgänglig access till din data. Vi erbjuder tjänster inom områdena webbsidor, e-post och identitets- & accesshantering.


info@humanbrothers.com
support@humanbrothers.com

 


SE: + 46 (0)8 519 708 70
US: +1 (415) 992-7590

 


Human Brothers AB
Skeppargränd 4a
193 30 Sigtuna
Sweden

 

Human Brothers LLC
Suite 401
350 Townsend Street Suite
San Francisco, CA 94107
USA